Om os

Residential er en møbelvirksomhed med Aalborgensiske rødder. Residential har lager og kontor i Aalborg, men vores leverandører er spredt rundt om i hele Danmark. Hos Residential betragter vi os selv ligeså meget som en servicevirksomhed, som en handelsvirksomhed. At have tilfredse kunder ligger absolut øverst på vores prioriteringsliste og det var også med tanker på netop dette, at vi synes at have fundet et hul i markedet. 

Vi bestræber sig på at blive Danmarks flotteste online møbelhus. Alt, hvad du ser, er blevet bygget op fra bunden. Vi kæmper hver dag for at give dig den bedste, hurtigste, billigste og nemmeste handel online. Derfor har vi blandt andet valgt at tilbyde fri fragt på samtlige ordre.

365 dages fortrydelsesret tilbydes helt eksklusivt hos Residential. Det tilbyder vi af flere årsager, men den vigtigste årsag er, at det nogle gange kan være rigtig svært at beslutte sig når det omhandler større såvel som mindre møbler og det har vi fuld forståelse for. Du skal huske på, at en sofa i gennemsnit bliver udskiftet hvert 12. år, så selv 1 års udvidet fortrydelsesret er jo blot en dråbe i havet. Hver dog opmærksom på kravene for at kunne benytte dig af denne service. Du finder disse under vores handelsbetingelser.

Prismatch hos Residential betyder, at vi matcher prisen du har fundet andetsteds. Du er altid mere end velkommen til at søge produkterne frem på Google. Skulle du mod forventning finde det billigere, tilbyder vi dig efterfølgende en pris, du ikke kan sige nej til.

Hvis du opretter en konto hos Residential, vil du helt eksklusivt modtage gaver i ny og næ i form af konkurrencer og rabatkoder.

Skal du bruge svar med det samme, anbefaler vi, at du ringer til os på 25 38 68 86. Du er velkommen døgnet rundt, men vi foretrækker, at du respekterer vores angivne åbningstider for support telefonen.

Hvis du vælger at skrive en SMS sørger vi for at få dig ringet op, så snart vi er tilgængelige igen. Har du en presset hverdag, kan du også booke en telefonsamtale, hvor vi ringer dig op, når det passer dig. Den mulighed finder du under "Tjenester" på vores facebookside, Residential.

Alt ris og ros bedes sendes til os privat, deles på vores facebookside eller skrives i en anmeldelse på Trustpilot.