Forsendelse og levering

Hos Residential sendes din ordre typisk med GLS eller PostNord. Ved tungere leveringer, vil fragten overgå til et professionelt fragtfirma.

Residential sender som oftest varer ud direkte fra vores leverandør, for at sikre dig en hurtigere levering.

Der tages dog forbehold for en evt længere leveringstid ved pludseligt udsolgte produkter. Residential vil underrette dig senest samme dag og umiddelbart lige efter dit køb, hvis dette skulle være tilfældet.

Hvis du selv ønsker at afhente din ordre, foregår det på lageret i Aalborg. Vi prøver at holde det så fyldt som muligt, men vi har endnu ikke plads til alle vores produkter. Du vil derfor, og inden for maks 24 timer, få besked om hvornår det kan finde sted. Vores hovedlager ligger på Fyn, men da det er ubemandet det meste af tiden, vil der som udgangspunkt ikke være mulighed for at hente din ordre på denne adresse.

Hvis du har optjent fri fragt, skal du være opmærksom på, at denne kun gør sig gældende for fragtpriser under 200 kr. Det betyder, at vores opsætningsydelse ikke er inkluderet.

Har du særlige ønsker, så skriv eller ring til os og så finder vi en løsning sammen. Alt kan lade sig gøre, selv en levering midt om natten i weekenden.